Sansa

Sansa

Denna höst är då Sansa 🥰 ska visa vad hon kan. I drevet är hon helt fantastisk till att söka vilt och stöta det framåt. Hon är ihärdig och täcker marken väl.

På kvällen i lördags var det andjakt och nu delade jag på dom så Sansa fick börja. Hon höll sej väldigt fint i mitt område och apporterade det som föll. Jag hade sett två skammade som föll en bra bit från oss så vi gick i den riktningen och hon fick ut för att söka. Snabbt hittar hon den första och kom med den. Jag misstänkte att den andra låg längre ut men lät Sansa jobba fritt. Hundarna vet bättre än jag och hon sökte utefter staketet. Där låg den och försökte komma undan men snabbt fick Sansa tag på den och så var vi klara. Är så himla glad över hur fint hon utvecklats så nu litar jag på henne fullt ut ❤️

Så blev det byte och Stina 🥰 fick komma med mej. Hon gör alltid det hon ska och hjälper till på bästa sätt ❤️ Inget kort på när hon var i arbete, det var för mörkt.

Igår tog vi hand om älgen så nu ligger fantastiskt gott kött i frysen 👍 Det har varit en härlig intensiv vecka så när vi var hemma igen gjorde vi inte många knop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.