Månad: <span>maj 2023</span>

Månad: maj 2023

Träning

Vi blev några denna morgon för träning. Vi började med enbart stadgeövningar. Lite jobbigt för dom men det gick bra att komma in i det och att det inte alltid är apportering som gäller 🥰 Detta ska vi köra vidare på.

Porter och Eira ❤️ fick ett stort sök att jobba med vilka snart var inne.

Provtagning

Varit och tagit prover. Trycket ännu för högt men på nedåtgående, hoppas att det fortsätter så. Hjärtat är bra. Jag får lyssna på kroppen men det är jobbigt att ha huvudvärk hela tiden. Jag och mina kompisar ❤️ håller på i trädgården. Så himla bra att ha olika moment, då är det bara att sluta med ett om det blir jobbigt och börja på något annat. Till slut blir det nog klart ändå 👍 Får bli ett kort på min chili som pryder altanen, har inte hunnit fota idag.

Dagen efter

Jag sov väldigt gott inatt 😃 Under morgonpromenaden gick jag igenom helgen och allt som hände. Jag har fått lite ny energi så nu är en helgträff bokad i september, ni har fått mail 👍 Nu ska jag ut i trädgården igen, finns en hel del att ta tag i, ha en fortsatt fin måndag ❤️

❤️

Vilken härlig helg vi har haft ❤️ Mycket krut lades på stadga men lite apportering blev det allt också. Lilla Elsa var yngst och Porter med sina snart 10 år var äldst. Elsa fick dock bara gos.

På kvällen kom mat som vi beställt och det var så gott. Det var mycket muntert vid bordet, väldigt trevligt 😍 På bild saknas Mattias, Mikael, Caroline och Sixten. Stort tack för att ni kom 🥰 och ett extra tack till Maria och Gert som hjälpte till, det var guld värt ❤️ och tack Johanna för alla fina foton, det är är bara en liten del ❤️

Kennelträff

Snart har jag packat klart för att bege mej till min kennelträff där likasinnade möts upp för en härlig helg med massor av träning ❤️

För sent insåg jag att det är denna helg västra har Flat Showen. Det är alltid roligt att vara med där men så blir det inte. Den har alltid legat tidigare så i min enfald trodde jag att det var så nu också.

Nu är det som det är och jag ser mycket fram emot att få träffa er och umgås, ska bli så roligt 🥰

Här är två kompisar ❤️ som inser att något ska hända när det bara är hundgrejer jag packar, dom kommer att bli glatt överraskade 👍

Finns många

Det säjs att det finns lite kopparödlor men inte här. Dom är mest överallt. Jag skulle flytta en bräda och där låg dom, skulle säkert göra fler. Nere i högra hörnet ser man ytterligare en så tre stycken. Eftersom dom är helt ofarliga så är det ypperligt att träna hundarna på dom!

Ytterst sällan ryter jag på kompisarna 🥰 men just i denna situation gör jag det. Jag ser till att dom är riktigt nära utan att på något vis visa var ödlorna ligger. När dom visar intresse gör jag ett helvetesvrål och talar om med hög och tydlig röst att det är aldrig tillåtet att nosa på sådana. Detta gör jag med tanke på huggormar, orm som orm, och ren överlevnad. Det går att träna på allt.

Dimma

Denna morgon var det verkligen mycket dimma ute, riktigt vackert. Under promenaden fick kompisarna 🥰 gå fot förbi dammen. Bara för att det finns lite vatten så är inte tanken att dom får bada i tid och otid. Det har vi nytta av när det gäller vattenarbete 👍 Tänk alltid ett steg längre 👍

Ingen inspiration

Ibland tryter inspirationen och så är det idag men den kommer tillbaka 👍 Eira åker hem idag så det får helt enkelt bli en bild på stensoffan. Dagen till ära får Doris ❤️ vara med.

Besök

Igår kom Eira 🥰 för att vara här ett par dagar. Oj vad hon nosade där valparna varit. Hon visade ingen saknad utan mer ett intresse.

Det blev en tur till skogen med ligan ❤️ I lördags under träningen fick dom apportera i den lilla dammen för att svalka sej. Där har dom tidigare varit jätteduktiga till att inte gå i…… Nu drog dom iväg innan jag hann och blinka och doppade sej. Jaja, får hålla bättre koll imorgon 😁

Kollade över min slanggurka jag fått av Birgitta och nu är det två på G 👍 Ska bli gott att sätta tänderna i den framöver.

Söndag

Trädgårdsarbete står på agendan, redan fått fixat en del. Trimma Sansa har jag också gjort ❤️ Stina 🥰 tog jag en annan dag så nu är dom prydliga igen.