Månad: <span>november 2022</span>

Månad: november 2022

Oflyt

Det bråkade med installation av pannan så idag hoppas jag att den kommer igång. Vi blev tvungna att starta upp boden igen så vi kunde duscha för det fanns inget varmvatten inne. På oflyt följer flyt, det är min fasta övertygelse 😃

En fin morgon i alla fall ihop med mina kompisar 🥰

Full fart

Det känns verkligen som att det varit full fart väldigt länge. Idag håller jag tummarna för att pannan blir inkopplad och att elektrikern är klar när dagen är slut.

Efter en natt med minimalt med sömn så känns allt segt. Vet inte varför jag legat vaken men så blev det. En långsam promenad i skogen då även Doris ❤️ var med. Dom är nöjda och jag får bita ihop. Inga kort tagna.

 

Måndag

Efter en tur till skogen 🥰 så blir det full fart 👍 Äntligen kommer pannan så vi får värme i huset 😃 Det fungerar absolut att elda i kaminen och järnspisen men ska bli så skönt att inte ha det så kallt när vi går upp. Nu håller jag tummarna för att den är inkopplad ikväll.

Efter lördagens fina jaktdag så var kompisarna ❤️ så skönt trötta. Stina tog en tupplur och samlade ny kraft.

Jaktdag

Igår var det jakt och Sussie gick med Ture ❤️ för att stöta. Sansa och Stina ❤️ var med i vanlig ordning. Dom jobbade på bra och fick fram några rådjur men inget i skottläge.

Elden startades, korv grillades och nog ljögs det en hel del 😃 En riktigt härlig dag med mycket bra avslut.

Promenad

Denna fredag blev det en promenad med ligan ❤️ Bus och lek, precis som det ska vara 👍

Så blev det en tur till gårn för att hälsa på barnbarnen 🥰 Här blev det också lek, var är Brita? 😃

Bra hjälp

Kenneth skulle ta en närmare titt på tröskeln. Jag kan hjälpa dej sa Sansa 😍 om hon var till någon hjälp var det delade meningar om 😃

Slask

Det var ju väntat, slasket 😌 Lite lätt regn så snart är snön borta och det blir grått igen. Kompisarna ❤️ bryr sej som vanligt föga om vädret, alltid kul att komma ut på promenad 👍 Nu är det dags att ta tag i dagen.

Tur jag fick ett sista kort, för denna gång, på en snöfin stensoffa.

Julbak

Igår åkte jag till gården där yngsta grabben med familj bor ❤️ Hans farmor lärde mej att baka bröd i den vedeldade ugnen och jag har fört kunskapen vidare till Stefan. Nu är det jag som åker dit för att baka julbrödet så nu är frysen laddad 😃

Väl hemma så var det en fin solnedgång 👍

Ystert

Det började snöa lite igår och sedan har det fortsatt så det har kommit en hel del. Kompisarna ❤️ tycker det är toppen och rusar ystert runt i det vita fluffet. Jag är inte riktigt lika imponerad 😁

Jaktdag

Så har mina kompisar ❤️ stött klövvilt igen 👍 I första drevet fick vi fram tre vuxna älgar, tyvärr fick jag inte fotat, blev en del radiokontakt just då. Det var en pinntjur med men kom inte tillräckligt nära skytt. Sansa börjar fatta när pinglan kommer på och följer Stina för att lära mer, hon är sannerligen lovande. Ska bli spännande att se hur hon utvecklats till nästa säsong 👍.

Jag skulle över en spång men tvekar, ser inte helt ok ut 😌 Bäst att gå till nästa för den vet jag att jag fixar 😅