Dag: <span>14 oktober 2020</span>

Dag: 14 oktober 2020

Gammal är äldst

Fm börjar med ett långt drev. Det gick i väldigt lugnt tempo då jag skulle hålla linje med den andra hundföraren. Hans grå/wachtel jobbar på annat vis så när den söker runt stannar vi tills den är tillbaka igen, så går vi.

Jenna och Tali ❤️ var förväntansfulla i vanlig ordning men tyvärr fanns det inte mycket vilt i marken. Jenna är otrolig med sin ålder till att hålla på, inte samma spänst i steget men viljan är det banne mej inget fel på.

Efter fika blev det runt oss, där vi bor, vi skulle jaga. Kenneth har Doris och jag mina. Vi delar på oss och det tar inte lång stund förrns jag rapporterar i radion att Jenna fått upp något. Hon kommer tillbaka men ger sej iväg igen och då är det mer intensivt. Ko med kalv stötte hon och Doris kom för att hjälpa till så även Tali. Tyvärr blev det inte skjuthåll men känns ändå skönt att få ha sett lite.

Jag var så glad å Jennas vägnar att hon jobbade så fint och verkligen fick fart på älg. Efter varje jaktdag, när vi kommit hem och hon vilat, håller jag koll på om hon är stel. Än så länge är hon fantastiskt mjuk i kroppen ❤️ Måtte du hänga med länge än, min allra bästa Jenna ❤️