Månad: <span>oktober 2020</span>

Månad: oktober 2020

Alla helgona

Det kunde inte bli bättre, sicken dag ? En härlig träning med Kyra, Eira, Leia och FinaStina ❤️. Dom ”små” är fantastiska till att ha arbetsvilja och en sjujäkla fart ? Leia är underbar under pipan ❤️ jobbar för övrigt galant. FinaStina är jag otroligt nöjd med så här gäller finslip ❤️

Fick hjälp med att ta en ståbild på henne ❤️ Urfälld men det kommer snart mer päls ?

Viltspår

Jag hade lagt två träningsspår till Leia och Liila som dom gick på fm. Dom är lite yviga i dessa viltrika marker men nyttigt att få lära sej vad som ska följas ?

Promenaden blev när vi var klara och då kom Tali ❤️ med Birgittas försvunna dummies. Bra jobbat ?

Men Stina

Pratade med veterinären på morgonen efter att han odlat urinen och där fanns inga bakterier! Bra men märkligt. Hon har inte skvätt en gång efter besöket så det var väl hormoner som spökade? Skönt att det är helt ok med Jenna ❤️

Stina heter bara Stina idag, jag är sur på henne. Hon har, under natten, tuggat sönder min pipa med det fina bandet jag fick för flera år sedan av en valpköpare. Bara flis av allt. Dumma Stina.

När man flyttar till mindre så är det inte riktigt allt som får plats. Vad skulle jag göra med juniorsängen? Hundbäddar har jag ju inte för mycket heller ? Äsch, jag gör en hundsäng för just en sådan här har jag ju inte ? Blev nöjd och praktiskt att kunna dammsuga under.

När FinaStina kallades FinaStina så fick hon inviga den. Hundarna gillar den och det är ett gott betyg ?

En vanlig onsdag

Och det innebär träning ? Idag var Lari, Porter, Eira, FinaStina och Leia med. Vi jobbar vidare med linjetag och avslutar med sök efter fikat. Börjar bli bortskämd med att ha träningsmark så nära ?

Lilla Jenna ❤️

Jag blev fundersam när jag såg små kissfläckar när jag gick upp. Då sätter jag på radarn direkt. Under vistelsen i skogen kissade Jenna väldigt ofta. Hon är i höglöp så att kissa ofta är naturligt men inte var 5e m.

Väl inne igen ringde jag veterinären och så fort jag fått urinprov var det bara att åka. Inget konstigt på den förberedande undersökningen men lite bakterier i urinet hittades.

Det ska odlas mer till imorgon men det blev en tur till apoteket för att få med sulfa hem. Jag får ett samtal när provet är klart och svarar hon på sulfan så blir det en längre kur med det.

Lilla goa Jenna som aldrig varit sjuk, hoppas du snabbt blir bättre ❤️

Vattenhål

Hundarna vet precis var alla vattenhål finns i skogen. Det finns stora och små sådana men det finns alltid plats för tre om det är så att badlusten och att dricka infinner sej. Jag nöjer mej med att titta på ?

Trist

Idag är det jaktdag så allt var iordning på morgonen, bara att ge sej iväg. Trodde jag! Vaknar med ont i halsen och huvudet, ögonen var kanonröda. Det är egenansvar som gäller i dessa tider så det var bara att ringa jaktledaren och säja att jag blir hemma. Trist tycker jag och mina fyrbenta vänner.

Dock fick jag härliga nyheter från Maria och Birr ❤️ Han fick ett 1a pris nkl i Tidaholm. Nu ökar pressen på FinaStina ❤️ till våren ska vi komma ikapp ? Bild kommer från dagen på de tu.

Full fart

Idag letade jag trattisar och kompisarna fick hålla på som dom ville. Dom är mest runt om mej även om dom kan ta en lov runt i skogen. FinaStina gör sina utflykter mer än Jenna och Tali vilket syns på bilden. Nu är det bara att ta tag i dagen ?

Bakväder

Det var utlovat en himla massa regn under fm idag så jag hade redan planerat att baka bröd denna morgon. Första gången jag gör bröd på nya stället och det funkar ju här också ?

Regnet uteblev så vi tog en senare tur till skogen. Underbart att komma ut. Nu ska jag bara jaga älgloppor i håret, det är mindre roligt ?