Månad: <span>september 2020</span>

Månad: september 2020

Träning

Först en stärkande promenad i skogen, sedan blev det träning. Roligt med nya marker där det blev upp och ner på bergknallar. Porter, Eira, Liila och FinaStina har jobbat på med trixiga övningar ❤️

God morgon

En underbar morgon för en härlig promenad med mina vänner ❤️ Vyn utanför köksdörren är helt ok enligt mej ? Alla är nöjda och glada så nu är det bara att ta tag i dagen ?

Skärpa mej

Av någon anledning så blir det väldigt lite foton just nu. Är telefonen med så glömmer jag och är den inte med så hittar jag objekt. Jag får skylla på att det är mycket nu ?

På onsdag är det träning så jag gick över mitt dike för att kolla skogen och nog går det att träna utanför knuten ? Så praktiskt ?

Ta sej tid.

Man måste ibland ta sej tid för annat än att kolla lådor så Birgitta och alla hundarna följde med på en promenad. Dom tyckte det var lika roligt som vi ❤️

Promenad

Vi har det riktigt gott ? Härlig promenad rätt ut i skogen. Dock finns det fortfarande lådor att plocka med, en annan dag är det klart ?

IKEA

Man tror att allt finns i det nya boendet men icke. Stefan och Anna skulle dit så jag följde med. Tyvärr så fanns inte allt så jag får söka vidare. Nu är det bara att sätta ihop ? och ställa på sin plats.

Dåså

Nu är jag mör i ryggen efter tre dagars flyttande. Vi har haft väldigt god hjälp av familj och vänner ❤️ Till huset har vi, tror jag, fått med allt och det är riktigt bra i ordning. Det finns en hel del kvar att göra och allt är inte upppackat men det känns bra ? Inget i alla uthus är flyttat så det kommer att ta tid men vi får ta det allt eftersom.

Dan före dan

I morgon börjar flytten på riktigt. Av någon anledning känner jag mej stressad, det brukar ju ordna sej. Bara vi är igång så släpper det nog.

Det blir nog dåligt med tid för att blogga, vi får se. Det blir ett kort på mina vänner ❤️ under dagens utevistelse.

Gåsjakt

Vi var några stycken som åkte till Vänerns strand för gåsjakt. FinaStina och Tali fick vara med mej och Jenna med husse. Vi såg många gäss men inga i skjuthåll. En underbar kväll med mycket bra passivitetsträning ?