Månad: <span>augusti 2020</span>

Månad: augusti 2020

Slit och släp

Efter en härlig promenad med Birgitta och alla hundarna ❤️ så hängde hon med mej hem. Bra väder så hon hjälpte mej att tömma valprummet på alla saker.

Helt otroligt hur mycket jag har och inget som jag kan slänga ? Nu är det bara viltfrysarna som ska bort men det får bli en annan dag. Tack för hjälpen Birgitta ❤️

Mer besök

När jag kom hem såg jag familjen fasan i trädgården ? Det blev en smygning för att få se dom och lyckades fota en kyckling. Det blev lite konstigt vid vingarna på bilden, någon annan reflex antar jag. Skönt att dom kan flyga, då ökar chansen på överlevnad ?

Träning

Eftersom det skulle vara dåligt väder igår så blev det träning idag, inget dumt beslut ?

En träning som var lite utöver det vanliga. Svåra, långa och korta markeringar. Avslutar med sök. Vad jag menar med utöver det vanliga, det gick fantastiskt bra ❤️

Roligt

När vi var i skogen igår så är det en sträcka med gammal rostig taggtråd och fårnät som hundarna kan skada sej på. Jag sa till Eira och FinaStina att dom skulle gå med mej. Birgitta tog en bild och jag hade ingen aning om att alla tog mej på orden ❤️

På morgonen hade jag besök i trädgården av familjen fasan. Åtminstone 6 kycklingar såg jag, så himla roligt med tillväxt. Tacksam över att inte ha katt för då hade det inte blivit bra. Som alla vet är det den värsta predatorn vi har. Nu önskar jag den lilla familjen lycka till ?

 

Bra dag

Dagens vistelse i skogen började ihop med Birgitta och alla hundarna ❤️ Väl hemma igen skulle jag åka för att skänka en massa saker till Kupan. Då är det stängt, blir så trött på mej själv ? Varför inte kolla det först?

Ut med det på market place så nu kommer snart en kvinna för att hämta allt. Blev ju bra i alla fall ?

Välbehövligt

Vi tog en tur till skogen för en lång och välbehövlig vistelse ? FinaStina måste bli 100 med avlämningarna vid vatten så det är bara att ta tag i det. Hon fixar allt annat så bra så det är helt enkelt upp till mej hur jag ska ha det. Alltså, nu tar vi tag i det.

4 månadersträff

Idag har Winston och Doris varit på sin första träff ❤️ Dom stolta föräldrarna kom för att se vad som hänt de små.

Valparna har fått en del övningar som dom fixat så fint ❤️ Ni har verkligen gjort ett jättefint jobb med dom så jag är mycket stolt och nöjd ? En jättebra början ❤️

B-provsträning

Då har vi, denna lördag, haft B-provsträning. Markeringar på vatten, sök och markeringar på land. 6 skott per hund och ,inte att förglömma, passivitet när annan hund markerar. En himla bra träning, alla har stor arbetslust och tar glatt allt vilt. Kanin, trut, and, kråka, fasan, kaja och rapphöna. Alla är tysta och väntar fint på nästa uppgift. Ska man vara petig…… så får vi fortsätta att jobba liiite mer på fotgåendet men då är jag, som sagt, petig.

Porter, Ture, Stina, Freja, Leia och Eira var med, tack för idag 🙂

Nyhetstorka

Idag har jag ingen inspiration till att blogga. Det ska komma naturligt i mina inlägg men nu är det blankt papper.

Då skickade Rebecca bilder på Lari ❤️ Helt underbara bilder så då blev det slut med nyhetstorkan ? Tack för det ?