Månad: <span>juli 2020</span>

Månad: juli 2020

Massa gjort

Vilken produktiv dag ? Först skogen med Minna o hundarna ❤️ Sen blev det fullt ös ? Minna kokade en massa körsbärssylt, David hjälper mej att slipa bordsskivor så jag kan göra det fint, barna har lekt i vattenspridare, Albin lär sej cykla utan stödhjul, jag har skurat en äkta matta med såpa och plockat upp lök för torkning. Plus allt annat som hör till en vanlig dag ❤️ Just nu gör jag inte många knop men vilken härlig dag ?

Härligt

Då är alla Freja / Ville valparna röntgade ❤️ Bruno har HD och ED ua ❤️ Stort tack till er alla som gör detta och jag är väldigt glad och tacksam över alla fina resultat.

Onsdagsträning

Leia, Eira och Stina var med på träningen idag och vi hade tur med vädret. Visst regnade det lite men helt ok.

Vi började med riktigt långa markeringar in i skogen. Markeringar i högt gräs och terrängbyte före. Linjetag, efter det var vi sugna på fika ?

Vi tog ny mark med ett jättesök där vi höll oss på en stig som gick genom söket. Dom blev visade vilken sida som dom skulle leta på och inte byta område.

Det har varit riktigt duktiga hundar idag ? så vi kan sannerligen vara nöjda ?

Inte kul

Nu är det sannerligen oerhört tröttsamt med allt regnande. Det blir någon dag med sol här och där så då får man banne mej passa på att njuta.

Mina paprikor växer och frodas i växthuset så jag får väl glädjas åt det.

Avfärd

Så har Jonas och tösera börjat sin färd hemåt. En hel vecka har vi varit tillsammans och det har varit så härligt ❤️ Det är inga problem med att inte kramas, dom är väl medvetna om corona men tycker att det är mycket dumt. Vi får ta igen det med 1000 kramar när det är ok igen ?

Igår var det verkligen ett skitväder, regnet vräkte stundtals ner. Då passade jag på att klä om mina stolar. Tyget har legat ett par år ? men tanken var att göra en sänggavel, vilket inte blivit gjort. Då fick det användas till stolarna. Jag är mycket nöjd.

Under promenaden kom det lite solstrålar, så efterlängtat. Tyvärr kommer det inte att vara så länge.

Äntligen

Daisy hundarna och jag gav oss ut för att leta kantareller, äntligen hittade vi. Dock blev det inga mängder men roligt att göra ihop med tösa ❤️

Vi tittade till växthuset där det bor en mängd svartmyror. Hopplösa att bli av med men växterna verkar inte bry sej så då gör inte jag det heller. Idag var det otrevligt många och även sådana med vingar. Bäst att ha öppet så dom flyger ut, vattna blir det till att göra senare.

Levererar

Skog och trädgård levererar verkligen nu. Den första purjon tog jag igår och den var riktigt fin.

Jonas och tösera följde med till skogen för att plocka hallon, så stora och fina dom var. Nu ligger det fyra kg i frysen som ska bli god sylt när den andra är slut.

Regn igen ?

Birgitta, jag o alla hundarna fick en blöt promenad. Tänk att det måste regna så himla mycket ?

Jonas och tösera är hemma så vi åkte iväg för en massa ärenden. Alltid roligt med sällskap ❤️ Hem och fika och eftersom vädret är som det är så blir det brödbak. Daisy har erbjudit sej att hjälpa till och det är ju bra ❤️

Vatten

Äntligen blev det lite vattenträning. FinaStina behöver träna avlämningar på vattnet, flera får jag i hand men inte riktigt alla.

Tali och Jenna fick också vara med.