Månad: <span>juni 2020</span>

Månad: juni 2020

Eira

Birgitta tog Eira i sin bil och jag tog min så möttes vi hos veterinären för röntgen. Det såg bra ut även på Eira ❤️ men får vänta ett par dagar till skk bedömt och registrerar det. Nu är det bara Bruno ❤️ kvar.

Pust

Så varmt och skönt det är ? Hundarna och jag tar det väldigt lugnt ❤️ finns liksom inget alternativ. Då tänker jag på dagarna vid kusten där vi hade det gott. Att äta skaldjur och dricka gott hör till. Med husbil är det lätt att hålla avstånd så det är en stor fördel ?

Råbock

Sista svängen med hundarna igår så stod han där igen, råbocken. Det är hans favoritplats och ca 200 m från vägen. Han var helt obrydd över att hundarna sprang på vägen så han följde oss bara intresserad. Jag hade tid att gå in och hämta kameran för att försöka fota honom och han var snällt kvar på den lilla kullen.

Grattis ?

Idag fyller Libra Figokullen 9 år ? stort Grattis till er alla, till er som är med oss samt änglahundarna ? På bild är det Mossa ?

FinaStina får ingen promenad än, skärskadan vill gärna blöda men ser fint ut. Typiskt nu när det är så varmt och dom skulle behöva bada. Vi får ta det lite längre fram.

Hemma igen

Vi har haft riktigt fina dagar med lagom värme men nu var det dags att ta adjö till våra vänner och styra kosan hemåt. FinaStina drog ut i havet och skar sönder en tass på japanska ostron ?  Jag borde tänkt mej för men kustvanan kunde vara bättre. Snart är det läkt och allt är som vanligt igen ?

Lokaltidningen

En journalist på lokaltidningen ringde och undrade om jag ville vara med på ett reportage om mina hundar och vad jag pysslar med. Det kan ju vara lite roligt så det bestämdes att han kunde vara med på en träning för vidare syn på det hela.

Lite synd att han kortat av vissa av mina kommentarer men så blev det. Lari är på lilla bilden ❤️

Viltträning

Ture är på besök och då passade det bra med viltträning. Med var även Liila, Lari, Eira, Freja, Porter och FinaStina ❤️ Åskan hängde i luften men vi klarade oss utan det. Väl hemma igen kom regnet, perfekt ?

Midsommarafton

Jag tog en kort promenad i skogen, det är varmt så det tar på hundarna ❤️ Ta det varligt med era kompisar i värmen om du inte har vatten i närheten så dom kan svalka sej. I morgon ska det bli ännu varmare så då håller vi oss hemma.

Frej var först ut med röntgen och fick prima resultat ?

Ha en fortsatt trevlig midsommar ?