Lördag

Lördag

Ankan som ruvade vid trappan är borta så även alla ägg. Jag misstänker att räven varit framme och helt kallt tagit sej förbi kompostgaller för ankan hade skydd runt om sej. Att inte se ett enda spår eller lite äggskal känns mycket märkligt. Kan bara säja att räven får passa sej om jag ser den för ankorna är mina!

Det blev träning i skogen för fem hundar, Walter, Porter, Liila, Kyra och Stina. Roligt att se lilla Kyra i apportering, kommer att bli bra ❤️ Tack för idag ? ses snart igen.

Hem för att ge valparna mat och sedan bus i trädgården ❤️ Saga leker med dom och dom lyckas tjata till sej efterrätt. Det är riktigt kyliga vindar så det blir kort vistelse ute.

En kommentar

  1. Verkar vara räv år i år. Vi har en vacker en som bor uppe i skogen, såg den jaga sork nere på åkern en morgon, den skällde på oss när vi var i skogen men Ville och Milla jagade efter en bit så.
    Var i Högsäter på makens jaktmark igår och även där fanns ny grävda lyor och högar med fjäder runt om. Finns också mycket hare nu så det kanske hör ihop…
    Kul med duktiga hundar på träning.
    Helena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.