Ofattbart

Ofattbart

Igår är en dag jag inte vill ha tillbaka. Jag åkte tidigt för att handla det sista inför Påsk. När jag kom till kökstrappen tappade jag fotfästet och föll handlöst mot den. Den vassa kanten på steget tog emot knät med full kraft. Det gjorde så ont, tog mej till soffan och bara låg där med en hemsk värk i knät. När jag till slut kom upp igen var det inte helt lätt att gå. Det gör fortfarande ont men är bättre.

Valparna tittar jag till hela tiden, det går att stappla dit och dom är nöjda och starka. Så händer det ofattbara, den stora hanen ligger död! Jag hade nyss varit där, inget konstigt ljud hördes, han bara dog. Jag gör verkligen allt jag kan för tik och valpar men det räcker inte alltid till. Varför han dog vet jag inte, förmodligen var det något som inte stod rätt till. Jag blev både ledsen och deppig och förbannade både dagen och hela påskhelgen. Det här vill jag aldrig vara med om igen. Nu är det bara två kvar och jag vidhåller att dom är pigga och starka ❤️

5 kommentarer

  1. Anna-Lena

    Helt ofattbart ?? Men jag är helt enig med dig i ditt resonemang om att något inte stod rätt till. Och då har naturen ”sin gång”! Men såklart tycker jag att det är jättetrist, för er och såklart för valpköparen, som har väntat och glatts åt att bli med valp och som nu blir utan ??
    Puss till Saga de två ?❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.