Dag: <span>2 april 2020</span>

Dag: 2 april 2020

Hemma igen

Det blev en turbulent dag. Jag tyckte inte att värkarbetet var tillräckligt starkt så jag ringde min veterinär för att rådfråga. Dessutom kom det mossgröna flytningar och det är inte bra. För att korta ner historien så började vi med dropp som främjar värkarbetet, efter röntgen så visste vi att det fanns tre valpar i magen. Efter mycket möda kom så en valp fram men sen var det stopp trots allt.

Beslut togs om kejsarsnitt. Dom sista två valparna levde och fick omvårdnad. Det blev tre hanar och en tik alla stora och starka. Saga ❤️ mår efter omständigheterna bra och tar väl hand om sina valpar. Nu är både hon och jag trötta men ändå nöjda. Nu ska dessa busebarn ha det allra bäst och Saga ❤️ skötas om. Oavsett hur en valpning går så står alltid tikens väl o ve i första rummet. Men nu har jag en liten familj att se till och det känns gott.

I morgon blir det en ny rapport ❤️ sköt om er ❤️

Kaffe

Efter en macka och två muggar kaffe så sitter jag med Saga ❤️ Allt jobbar på och hon är nöjd med att jag sitter hos henne och att jag kelar med henne. Det är mer vanligt än ovanligt att min tikar passerar 63 dagar så det är bara att vara lugn och vänta.

Ny dag

Natten har varit lugn och tempen sjönk ytterligare vid fyra. Nu är det bara att vänta och se vad som händer under dagen ❤️