Månad: <span>mars 2020</span>

Månad: mars 2020

Lite till

Tempen har inte gått ner än så det känns som om vi får vänta minst ett dygn till. Saga är pigg och glad så det är bara att avvakta och låta hennes kropp få jobba vidare i lugn och ro ❤️

Morgonturen till skogen med övriga hundar gör vi så länge vi kan, när det blir fullt fokus på Saga så får dom stå tillbaka lite ❤️ En kylig men fantastisk morgon.

Inte än

Tempen ligger stadigt och det jag väntar på är att den ska sjunka, då tar det ytterligare ett antal timmar tills valpning startar men då är det på G. Saga åt inte upp sin frukost, bra tecken. Nu håller vi tummarna för att det ska gå bra ❤️

Väntan

För varje dag som går så blir väntan kortare och det kan vi vara överens om att snart sitter jag i valplådan ❤️ Hoppas det blir en okomplicerad valpning.

Saga mår utmärkt men äter inte upp mellanmål. Snart vill hon förmodligen inte äta alls utan har fullt upp med sej själv ?

Hon fortsätter att torrbada, det är väldigt skönt och görs med stor tillfredsställelse. Får bli en bild på FinaStina också.

Saga ❤️

Var ute och tog kort på Saga men det råkade jag ta bort ? det var ju dumt. Får bli från när hon är inne i stället ? Hon mår prima om än lite mer stönig. Hon är en rap och fismaja ? Inte helt lätt när valparna tar plats.

Ligan ❤️

Jag är fortfarande inte helt bra från min förkylning men en tur i skogen med Birgitta och alla hundarna ❤️ fick det bli. Dom har busat och haft det riktigt roligt samt ätit en massa tryfflar, precis som vanligt.

Saga fick stanna hemma men fick egentid i hagen. Birgitta ville känna på den goa magen och det gick bra ? Magen är stenhård än så länge. Undrar hur många små liv det är som lever loppan där inne? Om några dagar vet vi ❤️

Njutbart

Vilken morgon ? Klarblå himmel, ingen vind och massor av fågelsång. Gamla Jenna njöt i fulla drag, med var också Tali och FinaStina ❤️

Saga, som ska ta det lugnt, fick en egen tur i hagen ❤️ Hon njöt också och passade på att ”gräsbada” ?

1 v kvar ❤️

Nu börjar nedräkningen på riktigt ❤️ Runt onsdag nästa vecka ska det vara dags för att se vad som gömt sej i magen ❤️

Det busar runt i magen och då är det skönt att ligga på rygg. Jag blev väldigt glad när jag såg det. Då är hon trygg i flocken och med mej, annars hade hon inte gjort så.

Lugnt och fint

Sagas tempo är långsammare idag och går gärna vid min sida. Jag har ett parti med buskar som växer tätt, där vill hon kolla ifall det kan tänkas att bli en lya. Jag förklarar att det inte är en god idé, lyan blir inne så jag kan hjälpa till ❤️ Det är alltid lurigt när dom börjar söka plats för det kan bli hur dumt som helst så nu har jag jättekoll på damen ❤️ Äter fortsatt bra så allt rullar på.

Lilla tjockis ❤️

Saga har bäddat lite i valplådan under natten, då känner hon sej bekväm i den ? Hon vilar mycket vilket är som det ska ❤️ då magen börjar bli stor. Det blir inga längre promenader för henne nu men behöver ändå ut och röra på sej.

Jag har sett och kännt valprörelser, så mysigt ? Allt är som det ska med den lilla tjockisen och snart börjar nedräkning på riktigt ❤️

Solen skiner genom fönstret på en vilande Saga ❤️

Förberedelser

Nu är utrymmet där Saga ska valpa ordentligt renskurat och valplådan är på plats. Alltid bra att förbereda i tid ?

Susanne kom för att hälsa på och mysa med Saga vilket var väldigt uppskattat ❤️