Månad: <span>december 2019</span>

Månad: december 2019

Snart så ?

Vi firar nyår med Ture med flock ❤️ En långpromenad där det även blev träning, mycket uppskattat av oss alla. Passar på att önska er ett gott slut och ett ännu bättre 2020 ?

Aha

Jag har reflekterat över att displayen på diskmaskinen är på allt ibland. Inte tänkt så mycket mer på det men nu vet jag varför. Det är FinaStina som nosar på den, förmodligen blir det goa dofter från fingrarna när disk ställs in. Hon luktade grundligt så maskinen gick bananas, det pep och bytte program så det stod härliga till. Tacka vet jag manuella vred ?

Mina kompisar

Äntligen är det frostnupet ute, klar och fin luft och ingen vind, underbart med en tur till skogen. Cornelia kom med Vittra och Trixa för en trimning så nu är det finfina hundar som åkt hem till sej. Jag tog ett kort igår på mina snygga kompisar efter deras trimning. 3 generationer, så mycket glädje, arbetslust och underbar gemenskap vi har ihop. Tali och Stina är lika med sin snusläpp, Jenna är mer värdig, kanske med ålderns rätt.

Annandagen

Julen ska vara mysig och det hoppas jag att den varit för er allihop. Här saknade jag Jonas med familj men arbete gjorde att dom inte kunde komma, då är det tur att det finns telefon så vi kunde önska varandra en God Jul. Barnbarnen var förväntansfulla och undrade om Tomten skulle komma vilket vi pratade massor om 🙂 Så helt plötsligt var han där utanför, barna tjöt av glädje och ville bara att han skulle komma in. Lyckan var total och när Tomten gått fick dom öppna sina paket och leka, sedan skulle vi se på Kalle Anka och äta julgodis. Nu är dom åter hemma hos sej och vi tar det lugnt eller? 🙂 Det blev en tur till trimrummet så Jenna och Stina är Nyårsfina, strax ska Tali gås över så är dom redo för ett nytt år som ska firas hos goda vänner.

Dan före dopparedagen

Det är bråda dagar ? pepparkakshus och julgranen är klädd. Hundarna ska till skogen och Minna följer gärna med så vi har sällskap. Det sista inför julbordet är inhandlat så allt är ändå i fas. Får dock se hur mycket jag hinner blogga men snart nog får ni en uppdatering. God Jul ? till er alla ☃️?❤️

Nära ?

Morgonen började med lite grisjakt, Doris fick fart på några men dom kom inte till oss. Nu gör jag tomteplättar så Minna med familj får smaka. Nu kom dom ❤️

Julfika

Inför varje Jul åker jag till Birgitta för en julfika men först en promenad med alla hundarna. Traditioner är till för att följas och alltid mysigt att få en lite mer känsla inför helgen. Vi tog ut Eira för att fota och nu får det bli som det blir för ett tag 🙂 Svansen far fram och tillbaka men man ser ändå att det är en väldigt fin tjej.

Snart klar ?

Det tror jag iallafall. Bruna bönor är ett måste på julbordet då jag är uppväxt med det. Bäst blir det om jag gör det själv och det är inte så märkvärdigt men godaste bönorna ?

En underbar soluppgång hade vi på promenaden så energi är laddat för att ta tag i dagen.

Under bordet ?

Somliga vill inte ha hundar under bordet när man äter och självklart gör man som man vill. Jag själv låter dom vara där så länge dom sköter sej och det vet dom. Tali ligger alltid med huvudet mellan mitt ben och stolsbenet, jag sätter hälen mot det sistnämnda så hon får som hon vill ❤️ Jenna ser också till att vara nära, FinaStina ligger bakom mej. Så fort dom vet att vi ätit färdigt står dom upp och väntar på rester men före det är allt lugnt ❤️