Månad: <span>november 2019</span>

Månad: november 2019

Snart klar

Det är märkligt, ju mer jag fixar inne ju mer blir det jag ska göra. Nu ser jag ändå ljuset i tunneln och kommer att känna mej redo inför helgen med familj och goda vänner ❤️ Som bonus visar sej solen och mer av den ska det bli. Snön kom perfekt till 1a advent, som på beställning ?

Bakar lite

Daisy och Holly hade pratat om att farmor gör dom godaste kakorna och det bästa brödet ? Dom kommer i morgon och självklart har jag bakat lite till dom. Går väldigt lätt när jag vet att det är uppskattat ?

Typiskt

Mina kängor var blöta så dom fick stå hos hundarna för att torka under natten. Gummistövlarna har aldrig rörts så jag tänkte inte ens på att något skulle hända. Hon har inte gjort sönder mycket alls så jag var lugn. Men….. Stina kunde bara inte låta bli dom så när jag kom på morgonen blev jag lite sur. Hon har lyckats få upp inlägget som är fårskinn för att jag inte ska frysa om fötterna och noppat. Skosnöret var avbitet. Så himla typiskt. Får ändå vara glad att hon inte tuggat sönder mina nya kängor…..

Bra dag

Liila, Porter, Lari, Tova, Freja och Tali var med i hagen för en träning och idag gick allt enligt plan så vi var väldigt nöjda när vi var klara 🙂 Lari blev även trimmad så fram kom en himla snygg kille 🙂

Adventsfix

Nu är det bara att sätta fart och få upp julgardiner. Det blir lite pynt varje dag så det är mysigt till helgen ? Doris och Stina tar allt med ro och låter mej hålla på, Tali och Jenna tar det också lugnt ❤️

Premiär

Söndagsträning. Först började vi med valparna som fick testa på spår. Blod och klöve drogs och som dom jobbade med näsan 🙂 Helt underbart att se dessa fyra unga individer bara ta sej ann det 🙂 Visserligen korta spår men det var bara ett test, ett mycket lovande sådant.

Så var det invigning av min kastarhistoria 🙂 Började med enbart skott och vi kastade själva, skotten kom slumpartat. Så blev suget för stort så jag laddade med tre dummisar och rackarns vad dom for iväg 🙂 Glädjen var enorm över denna mackapär, bara fantasin som stoppar. Stort tack till er alla som kom idag, vi ses snart igen 🙂

Lånad tid

Jennas syster Senia fick somna in igår,9,5 år blev hon. Det finns alltid en vägs ände med våra kompisar ja, med oss också men ändå så tungt när den dagen kommer att man måste släppa taget. Jag skickar en stor kram till husse o matte.

Jenna mår bara fint och jag hoppas hon kan hjälpa mej i jakten länge än. Idag var hon med och stötte mufflon, Stefan tog Tali så fick dom jobba lite på varsitt håll men under samma jakt. När jag släppte Jenna sa en kille på radion – Jäklar vilken nytta det gjorde med en hund! Det värmde mitt hjärta.

Hemma igen

Har haft så härliga dagar men ändå skönt att komma hem igen. Jenna är också tillbaka o i morgon är det hennes tur att få följa med på äventyr ❤️

En bild när Tali och FinaStina åt knäckebröd ? i soffan men det fick dom sa Daisy ❤️

Goda vänner

Olle fick följa med till skogen och det var uppskattat, bra att få ut lite energi. Inne är det FinaStina och han som umgås. Tali är inte särskilt imponerad av honom och överlåter allt med varm hand till Stina. Hon är superförsiktig och skulle han göra något hon tycker är konstigt så föser hon bara bort Olle med en tass.

I morgon bitti styr vi kosan hemåt igen. Har haft härliga dagar men nu är det snart över för denna gång.

Olle

Nu är jag i Torhamn och har hämtat töserna ❤️ så vi får umgås lite mer. Det är änna fullt upp med valpen Olle. Söt med vassa tänder, precis som det ska vara med en liten en.