Månad: <span>augusti 2019</span>

Månad: augusti 2019

Snart slut

En vecka går så vansinnigt fort men det ska väl vara så när man har roligt. Idag var vi i Simrishamn och kollade på en himla massa loppis. Jenna och jag är inte så roade av en massa människor. Stina och Tali tyckte det var mysigare. Dom var i alla fall nöjda med allt kelande dom fick av människor som tyckte dom var så fina ?

Även en bild från när barnen badade tunna ❤️

Hurra

Albin fyller inte år än på några veckor men eftersom vi, nästan alla, är samlade så passade vi på att fira honom. Det hade han inget emot ❤️

Idag gick vi upp på Stens Huvud och tittade på tre olika utsikter. Det var väldigt vackert och naturen gick inte av för hackor.

Blixtar och dunder

Morgonen började med ett rejält åskoväder så vi beslöt att ta en lugn dag. Äpplepaj skulle göras, vad passar bättre i äppleriket? Det är fascinerande hur många äpplen det kan bli på ett litet träd! Solen kom och vi kan vara ute igen, då får hundarna lite att snaska på. Dock fick dom ett sök i odlingen när det fortfarande regnade, dom ska också få ha lite roligt ❤️

Så himla bra

Vi har det sannerligen gott. Badtunnan är välbesökt ett antal timmar varje kväll. Med den utsikten är det svårt att gå upp.

Vi har gått vid Stens Huvud och fikat på stället Annorlunda. Eftersom vi trivs förträffligt och det finns massor att se och vi kommer bara att skrapa på ytan så har vi bestämt att här ska vi bo igen. Gott betyg av vår resa ?

Fortfarande sagolik tur med vädret så vi passade på att åka till stranden idag också. Vågorna var verkligen kraftfulla så det blev till att hålla sej nära. Ungar och hundar samt vuxna hade det riktigt gott.

Lite intressant att studera Stina. Hon bangar inte för några vågor men när Hugo, enligt hennes tycke, kom för långt ut så kunde hon inte bada. Hon var på land och höll dödskoll på honom. Ibland simmade hon ut, runt honom och in igen för att fortsätta hålla koll ❤️

På tur

Nästan hela klanen Torstensson ska tillbringa en vecka i Kivik där vi hyrt ett hus så alla har gott om plats. Vyn ut mot havet går inte av för hackor.

Rätt lyxigt att få köra långa linjetag i äppleodlingen, mycket vackert. Bad har vi också hunnit med.



Amaryllis

Jag fick en amaryllis i december som hade otroligt vackra blommor. Den ville jag försöka få att överleva så den ställdes i ett fönster och blivit lite ompysslad. Hur får man den att sätta ny knopp, ingen aning men tänkte googla på det. Nu hann jag aldrig göra det för trots att det är en massa blad så kommer det en stor kraftig knopp. Mycket förvånad men väldigt glad.

Idag grejar vi med det mesta så det blir en lugn dag för hundarna. Eira tar allt med ro oavsett så det är bara att fortsätta ❤️

Blöta

Det regnar men det är bara att ge sej ut. Hundarna letade tryfflar och jag kantareller, blev lite till oss alla ? Eira gillar verkligen skogen men när vi kommer till bilen vill hon gärna in och vila ❤️

Möten

Eira tycker det är spännande med ankorna och lyckades skrämma en så den flög till dammen. Alla är dock inte lika skrajsna utan talar om att du kommer inte hur nära som helst. Eira visste inte riktigt vad hon skulle göra så hon hittade på annat att busa med ?

Jag har många slanggurkor och funderat på om man verkligen inte kan lägga in dom. Hittade ett recept som jag testade, hoppas det blir bra ?

Sicken dag

Vilstspårsprov stod på agendan idag. FinaStina fick ökl-spår och Porter anlagsspår. Lugnt och fint tempo på båda så det var snart fixat ? Grattis till oss ?