Månad: <span>juli 2019</span>

Månad: juli 2019

Ståbilder

Då är det gjort, att ta ståbilder på busebarnaa 🙂 Birgitta hjälpte mej att fota medans jag kämpade för att få dom att stå snyggt 🙂 Det är inget vi tränat särskilt mycket, det finns roligare saker att göra med dom men dom behöver även denna träning vilket visar sej när dom framöver ska trimmas. Att vara van att stå på bord måste dom kunna. Nåväl, jag blev ganska nöjd med bilderna även om dom säckar lite med bakbenen så ryggen inte blir så rak som den är. Är väldigt nöjd med dom på alla sätt, mina godingar som snart åker till sina nya hem. Det blir en tuff dag men jag vet att dom får det bra så det hjälper en del.

Röd Eir, Orange Kyra, Svart valp Balder, Silver Vidar o mörkblå Frej.

Pust och stön

Men nu är snart värmen över och jag ska absolut inte klaga ? Jag har badat….. ihop med busebarna ❤️ det tyckte vi om allihopa ❤️

Det är byte av diskmaskin vilket är lite bökigare än tänkt men det blir bra till slut ?

Sista besöket

I alla fall en söndag, nästa lördag börjar dom åka, kanske allihopa och det känns så där. Jag hör av mej till er så vet ni läget. Ska på jaktprov först men em finns jag hemma.

Det är varmt och svettigt så när dom busat en stund blev det ett svalt bad för dom. Fräjser härjade mest och sedan orkade dom leka lite till men nu är det slagna hjältar som sover gott ❤️

Vila

Varmt även idag så vi tar det lugnt. Tänkte testa dummies på dom små men det är för hett ute. Hoppas på lite svalare väder så jag får gjort det.

Igår fick dom märgben när vi var iväg en sväng och det var mycket uppskattat.

Sannerligen varmt

Jag köpte en plaskdamm till valparna men tyckte den var lite hög. I den värme som är blev det att jag testade och det gillade dom verkligen ? Får man bara med magen över kanten så kan man njuta ? Fräjser, brun/blå, var först i. Kyra tyckte det var så skönt att hon testade att ligga ner ? Det var ju en himla tur att jag lät dom få svalka sej ?

Vägning

Dagen började med vägning och avmaskning för busebarna. Dom väger nu runt 5 kg så det är stadiga bitar ❤️

Birgitta hängde med med Tova så Ture fick träna vatten, Stina fick också vara med ❤️ Det rullar på och känns väldigt bra med gossen ❤️ Stina fick följa med Birgitta hem eftersom hon löper. Ture har tillräckligt med utmaningar just nu så stort tack för hjälpen med FinaStina ❤️

Varmt

Jösses så varmt det är! Nu är det bäst att vi håller oss stilla. Dock tog vi ut valparna i trädgården tidigt så dom fick busa och det gjorde dom sannerligen ? Inte helt lätt att fota men man ser hur roligt dom har ?

Blandat

Igår kväll hade vi en riktigt bra träning. Domare och funktionärer så vi kunde göra b-provsupplägg. Porter, Saga, Ture, Sally samt Tali var med. Ökl för Sally och Tali, resten nkl. Tack alla ?

Det är riktigt varmt så det vill till att det finns ordentligt med vatten, både att dricka och plaska i ❤️

På tur

Stina löper, inte riktigt vad jag önskat då Ture är hemma. Hoppas komma till start med honom om ett par veckor och då är Stina i höglöp, kan gå precis hur som helst.

Freja och hennes små fick en tur till skogen, oj vad dom gillade det ❤️ Helt obekymrat tog dom sej ann miljön och utforskade med liv och lust. Världens bästa busebarn ❤️