Dag: <span>8 juni 2019</span>

Dag: 8 juni 2019

Tack

Tack till er alla som följt min resa med Freja ❤️ Som uppfödare blir det inte alltid som man önskar men det är så det är. Jag visar hellre hur vardagen är än att låtsas något annat. Oftast går allt enligt plan men ibland händer det som vi har svårt att förstå. Dock gläds jag åt dessa små liv och hoppas att dom är än starkare i morgon. Nu ska jag sova med godingarna och håller tummarna för att han som kom med rumpan och var medtagen är ännu mer på då. Sov gott alla, vi syns i morgon ❤️

Mycket märkligt

Av dom sex första, två tikar o fyra hanar, så kom en hane med baken o det brukar ta längre tid. Han är medtagen men jag försöker se till att han får i sej lite mat i alla fall. Därefter kom fyra döda valpar, av någon anledning var navelsträngen av när dom kom ut. Inget syre inget liv. Det känns så märkligt o jag har ingen aning om varför det blir så här. Måste kolla upp det. Freja mår bra o det är ju huvudsaken ändå. Nu känner jag mej lite tom efter denna konstiga valpning. Kommer att höra av mej till er i morgon när jag ser läget efter natten.

Tre

Freja tar det så lugnt ❤️ men nu har tre kommit. 1 hane och 2 tikar ❤️ två är bruna men har inte bestämt om den sista är brun eller svart, får se när hon torkat.

Ny dag

Natten har varit lugn men lång. Det blir inte mycket till sömn men Freja jobbar på så får vi se när allt startar. Det är i alla fall närmare idag än det var igår ?