Månad: <span>maj 2018</span>

Månad: maj 2018

Klematis

Jösses som klematisen blommar ? när jag tittar på den ligger Tali på den svala trappan. Ingen av hundarna har någon större önskan om att vara ute. Dom vill ha det svalt och är på sina favoritställen som dom finner svala.

Goa Tali ❤️

Vattennivån har ökat i den lilla skogsdammen efter regnet. Ett härligt avbrott i promenaden. Tali får mellanmål och sin vana trogen ligger hon och äter. Ser inte så bekvämt ut med den tjocka magen men hon vet nog hur hon vill ha det ❤️

Sniglar

Det kom mycket regn igår så det känns väldigt friskt ute. Såg massor med vita sniglar under promenaden, kan se någon enstaka ibland men nu kunde jag räkna till 13! Snigeln med hus är ändå en favorit men sällsynt. Det syntes väl på vägen i skogen att det regnat mycket, alla barr i spåret var bortspolade. Mina gula liljor blommar vackert vid dammen ? Nu är det bara att njuta ❤️

Talimage ❤️

Det har varit något svalare under dagen vilket Tali uppskattat. Det börjar nog busa lite i magen och då är det skönt att härja i ryggläge en stund ? Det är svart på himlen i horisonten så jag undrar om vi kan få lite regn i kväll, det är välbehövligt. Förmodligen blir det åska som brakar loss och det må vara hänt bara det blir lite blöta.

Mors dag

Det firas med lite hundträning. Värmen tar på hundarna så det blir korta pass. Lilla Spira var med och visade hur duktig hon är ? Trixa, Tova och Freja jobbar på i vanlig ordning ❤️Gräsmattan växer dåligt och ser rent bedrövlig ut på sina ställen men nu är den klippt i alla fall så det klarar sej några dagar ?

3 veckor kvar ❤️

Jag har börjat fylla på med jord i såbäddarna och även sått det första ? En riktigt skön känsla ?Tali stånkar på i värmen. Det kan bli jobbiga veckor, dessa 3 som är kvar ❤️

Varm dag

Dom blommor som jag gillar mest är Kärringtand och Mandelblom, dom är förknippade med en massa barndomsminnen. Mandelblom har blommat över men den andra kan jag njuta av lite till.Stefan och Anna kom för att hjälpa mej med såbäddar. Svetten lackade när vi jobbade med det. Inte så konstigt då det är ytterligare en varm dag. Stort tack för hjälpen ❤️

Uteblommor

Denna morgon var Tova och Freja med på promenad. Efter det åkte vi till stan för att köpa blommor att ha ute. Det finns hur mycket fint som helst men jag nöjde mej med 5 kaskad pelargon. Dom är en favorit så nu pryder dom min uteplats ? Vi fikade på Skogshyddan i det fina vädret. Flera var i och badade men inte vi ?

Träning

Idag fick varken Jenna eller Tali vara med när Freja o Ville skulle ha ett pass. Rätt skönt att kunna lägga fullt fokus på dessa två för nästa vecka blir sista träningsveckan. Då ska jag bara ta hand om mina hundar och då framförallt Tali ❤️ Freja o Ville var väldigt duktiga idag, härligt att skicka hem ägare från skogen som är nöjda och glada ?

Jösses Amalia

Nu var det dags att trimma Tali så hon är snygg och prydlig inför nedkomst. Skönt att få bort en massa hår i byxorna så det blir lättare att hålla rent. Det var lite i grevens tid att göra detta för det var precis att jag orkade lyfta upp och ner henne på bordet , det får hon inte göra själv nu. Efter gick vi till den lilla pölen så blev det blöt mage igen och det är ju skönt ?