Månad: <span>mars 2018</span>

Månad: mars 2018

Egentid

Idag hade Daisy och jag lite tid för oss själva, Holly fick vara med farfar. Hon blir lätt trött i benen ? så hon slapp promenaden. Daisy hade lite att kolla och greja med, klappa tuppen hos Stefan var riktigt roligt.

Vilken dag ?

Jag fick i uppgift att klippa töserna när dom är här. En lugg går fint men inte helt lätt att klippa långt hår. Jag hade själv tid hos frissan och ringde för att se om det fanns tid för tjejerna också. En ren chansning då dom har fullt upp inför Påsk. Nina löste det så nu är vi snygga i håret alla tre ? stort tack Nina för att du kunde lösa det.

God morgon

Jag smet iväg till skogen så fick Kenneth, som är ledig idag, ta hand om töserna. I vanlig ordning så började promenaden med lek av pinne. Efter ett litet tag var dom klara så gick vi vidare i en kylslagen natur. Inte mycket till liv från fåglarna men kommer bara solen så vaknar dom till liv igen.

Småfolk

Igår kom vi hem efter vår söderresa. Med i bilen fanns Daisy och Holly som ska vara hos oss några dagar men på fredag kommer alla våra ungar och ungars ungar 🙂 hem så då blir det liv i luckan 🙂 Det har varit riktigt mysigt att kunna få till det så vi kunde hälsa på både hos Jonas och Minna, blir inte så ofta som man vill. På lördagen passade vi på att bjuda Malmöiter, eller nästan det i alla fall 🙂 Dom ville träffa mina hundar och framförallt Tali, ett trevligt besök så nu är det bara att vänta så får dom komma och sitta i valplådan framöver. Nej, hon har inte börjat löpa än…….

Blir lite bilder från dagarna som varit…

Torhamn

Färden har gått vidare till våra andra barnbarn som bor i Torhamn. Hundarna har hittat sin plats i soffan, lite skydd på så kan dom ligga där ? En härlig skogspromenad med klättring upp i ett torn, spännande för alla. ❤️

Regler

Så himla typiskt, människorna sitter vid bordet och fikar men vi får inte vara längre in än så här ? Duktiga hundar som vet vad det är för regler som gäller ❤️

Pyssel

Karda var nåååågot långhårig, såg helt enkelt bedrövlig ut från tass till huvud. Saxarna var med så det var bara att trimma så donnan blev fin igen ? Före och efterbild togs, kanske lite svårt att se men resultatet blev jag nöjd med ?

Lite byte

Ture är för tillfället utbytt mot Karda. Vi är i Jonstorp på visit så för att få plats med allt i bilen fick gossen vara hos Tova och Freja ❤️ Han gillar dom så han kommer att ha det bra tills vi ses snart igen ?

Anmälan

Nu har jag anmält Tali till WT i april, tänkte att hon kanske kan börja löpa så vi inte kan åka. Både hon och jag tycker det är riktigt roligt med start så vi får se hur det blir. Dock har jag inget emot om damen skulle behaga börja löpa för det väntar jag på och har gjort så ett bra tag ? Tävla kan vi göra en annan gång ?

Måndag

Det kommer att bli en riktigt bra dag ? Helgens möte är bara att lägga till handlingarna även om det känns bittert. Roligt är att få en mugg med mycket passande text, tack för den ❤️ Goa valpköpare förgyller tillvaron med härliga hälsningar, på bilden är det Iris i vinterlandskap ❤️